Backup af data

PC Service Center kan tage backup af dit system og dine filer. Det er altid en god ide at tage en backup af din computer. De fleste mennesker finder først ud af hvor vigtig en backup er, når det er for sent og skaden er sket. Vi rådgiver vores kunder til at købe en ekstern harddisk en USB nøgle eller bruge en online tjeneste som Dropbox til at lave backup af deres filer.

Hvis din computeren begynder at opfører sig underligt, er der endnu større grund til at få taget en backup, da det kan være starten på et nedbrud i computeren.

Du kan få taget backup af hele din PC eller dele af den, som f.eks. dokumenter, billeder, e-mails, musik, film, adressekartoteker, webadresser m.m.

En almindelig backup koster Kr. 500,- inkl. moms.

Læs mere om backup ved defekt harddisk

PC Service Center

Ofte stillede spørgsmål

    • Hvorfor er det vigtigt at lave backup? Vi vil ikke have at du mister dine vigtige billeder, musik, videoer eller dokumenter. Backup af dine data regelmæssigt vil hjælpe dig med at sikre at dine minder og er sikre skulle din computer gå ned

 

    • Vil mine data automatisk lave backup? Mange eksterne harddiske kommer med software der automatisk kan lave backup af dine vigtige filer. Vi kan hjælpe dig med at sætte din disk op så den finder dine vigtige filer, sætte en automatisk backup tidsplan op samt vise dig hvordan du ændre denne tidsplan

 

  • Min computer kan ikke tænde, kan i stadig lave backup? Ja, vi kan sikkert stadig hjælpe. Der er en chance for at din harddisks tilstand er god selvom din computer ikke er. Ofte kan vi fjerne din harddisk fra din computer og hermed tilgå data og filer. Hvis harddiskens tilstand ikke er så god skal vi muligvis ud i mere avancerede data genskabelses metoder for at redde dine data.

Her finder du os

Læs Mere